18:40

Midas IBK

Referat: Salabacke FBC - Midas IBK

Målsnål tillställning som överskuggades av Anton Olssons skada i sitt första byte. Axeln ur led. Som tur var hade vi Daniel på läktaren som kunde hjälpa Anton till sjukhuset. Jani ner på backen direkt.
Matchen började med Antons skada, Jonnes utvisning och deras ledningsmål i numerärt överläge i 6:e minuten.
De spelade ett tätt försvarsspel där våra skott oftast tog på en klubba, ben eller tå och inte nådde fram till mål. Dom kontrade också bra men vi har också ett bra försvar.
I slutet på andra börjar vi få bollövertaget och vi märker att deras spelare börjar tröttna. Så i 17:e minuten i andra perioden, äntligen mål.
Anton K bryter i egen zon och anfaller och lyckas tillsammans med Tomi trycka in bolljä...n. 1-1.
Sett över hela matchen så är jag nöjd med resultatet. Vi hade bollen mest men slarvade bort den lite för lätt så att de kunde kontra. Kunde ha slutat hur som helst.
Nu hoppas vi att Antons skada inte är allvarlig och att vi slipper fler skador och förkylningar.
Extra plus i matchen får Anton K och Tomi. Kul också att se Samuel som tar för sig mer och mer.